HSS Slijpservice
01214fe2d43c83c0688f1213b710ad7d.jpg
De allerscherpste messen.
S776WA1I10N109640vTsi9nk89X9d9F4.jpg
NIEUW! Katai messen
by Style de Vie
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Aanmelden

BETAALMOGELIJKHEDEN


Bij Citroen & Limoen kun je je bestelling vooraf veilig - via beveiligde pagina's - betalen met iDEAL, Bankcontact / Mister Cash, en Sofort Banking. Je kunt er ook voor kiezen om bij levering (onder rembours) of bij het afhalen te betalen. In alle gevallen ontvang je online een factuur.

Veilig online betalen
In onze webwinkel betaal je in een beveiligde omgeving. Controleer of het sleuteltje of slotje in de adresregel van je browser zijn afgebeeld. Als ook het adres met 'https' begint betekent dat de betalingsinformatie niet door derden kan worden onderschept. De techniek die ervoor zorgt dat computers veilig gegevens kunnen uitwisselen heet SSL ( Secure Socket Layer). Onze webwinkel is voorzien van een SSL-certificaat.

iDEAL, SOFORT BANKING, MISTER CASH
Met iDEAL kun je vertrouwd en veilig je online aankopen betalen, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Zodra je wilt betalen, word je doorgelinkt naar het inlogscherm van je eigen bank, waar je de betaling kunt afhandelen. De gegevens die bij de iDeal betaling invoerd krijgen wij niet te zien, wij krijgen alleen een melding dat de betaling succesvol is afgerond. Dit geldt overigens ook voor de andere betaalwijzen.

De volgende banken zijn aangesloten bij iDEAL: ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank en Triodos Bank.

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Klantenservice

Citroen & Limoen

Contact

  • Telefoon: 06 27 18 46 08
  • Email: info@citroenenlimoen.nl
  • Winkel- en Afhaaladres :
  • Kwartelenmarkt 6a
  • 5911 HZ, Venlo
  • © 2014-2020 Citroen & Limoen