HSS Slijpservice
01214fe2d43c83c0688f1213b710ad7d.jpg
De allerscherpste messen.
S776WA1I10N109640vTsi9nk89X9d9F4.jpg
NIEUW! Katai messen
by Style de Vie
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Aanmelden
KLACHTENREGELING
 
Hoewel wij dagelijks ons best doen om alle bestellingen vlekkeloos te laten verlopen, kan het natuurlijk altijd wel eens fout gaan. Uiteraard hopen wij dat je tevreden bent over onze dienstverlening, maar .... mocht dit onverhoopt eens niet het geval zijn, dan kun je natuurlijk gebruik maken van onze klachtenregeling.
 
Omdat wij altijd een optimale service willen verlenen, vinden wij het erg belangrijk om te horen als u klachten heeft over onze dienstverlening. Doe dit graag zo snel mogelijk, wettelijk is een klacht gegrond als deze binnen twee maanden na ontdekking kenbaar gemaakt wordt. Dit geldt ook in het geval dat het geleverde product niet aan de eigenschappen voldoet welke u op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten.

Klacht melden

Het is in jouw belang om klachten altijd per email kenbaar te maken. Je kunt je klacht richten aan de afdeling Klantenservice.

Na indienen van een klacht zal deze uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord.

Geschillencommissie

Als je van mening bent dat een klacht door Citroen & Limoen niet naar wens afgehandeld wordt/is, dan kun je dit melden bij de geschillencommissie.

 
 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Klantenservice

Citroen & Limoen

Contact

  • Telefoon: 06 27 18 46 08
  • Email: info@citroenenlimoen.nl
  • Winkel- en Afhaaladres :
  • Kwartelenmarkt 6a
  • 5911 HZ, Venlo
  • © 2014-2020 Citroen & Limoen