HSS Slijpservice
01214fe2d43c83c0688f1213b710ad7d.jpg
De allerscherpste messen.
S776WA1I10N109640vTsi9nk89X9d9F4.jpg
NIEUW! Katai messen
by Style de Vie
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Aanmelden
OVER CITROEN & LIMOEN

DE ESSENTIE
Tijd nemen voor jezelf en je omgeving. 
Bij een mooie keuken horen natuurlijk ook mooie utensilien, en het gemak van keukengereedschap dat goed in de hand ligt, de verleidelijke geur van pas gebakken brood. Bijzonder keukengerei, een bijzonder accent op een alledaags product. Dat is wat het leven aangenaam maakt. 

Natuurlijke materialen. Trendy kleuren. Functionele ontwerpen.  
Bij Citroen & Limoen vind je van alles voor de keuken. Onmisbare basics en leuke hebbedingen, om jezelf te verwennen of om cadeau te doen. 

Lekker koken begint met goed keukengerei. Bij Citroen & Limoen vind je 1001 handige keukenhulpjes, bakvormen, pannen en kookboeken . Lekker eten begint natuurlijk met culinaire producten: pasta, olie, azijn, kruiden en specerijen, wijnen ....  Er komen regelmatig nieuwe artikelen binnen.

KWALITEIT
We kiezen voor ons assortiment keukengerei dat eenvoud uitstraalt en ambachtelijk vakwerk met een voorkeur voor natuurlijke materialen. Geen overbodige decoraties maar bewezen degelijkheid. Dat is waar Citroen & Limoen voor staat: mooie vormgeving, kleur, kwaliteit en degelijkheid 
 
DE WINKEL
De geborgenheid van thuis en gastvrijheid. 
In de winkel van Citroen & Limoen wordt gestreefd naar een huiselijke en ongedwongen sfeer. Zodat het voelt alsof je in je eigen keuken staat.
Thuis zijn is ook anderen in die warmte laten delen. Gastvrij zijn. Een persoonlijk cadeautje. Bij Citroen & Limoen vind je precies die dingen die je met je familie en vrienden wilt delen. 


 
 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Klantenservice

Citroen & Limoen

Contact

  • Telefoon: 06 27 18 46 08
  • Email: info@citroenenlimoen.nl
  • Winkel- en Afhaaladres :
  • Kwartelenmarkt 6a
  • 5911 HZ, Venlo
  • © 2014-2020 Citroen & Limoen