HSS Slijpservice
01214fe2d43c83c0688f1213b710ad7d.jpg
De allerscherpste messen.
S776WA1I10N109640vTsi9nk89X9d9F4.jpg
NIEUW! Katai messen
by Style de Vie
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Aanmelden
Foto
Slijperij en vakmanschap

Messen en scharen slijperij de Hollandse SlijpService heeft sinds 1795, generatie op generatie, de slijptechniek verfijnd. Zo is door de tijd heen een slijptechniek ontwikkeld die door geen ander wordt toegepast. Alle te slijpen gereedschappen worden op professionele slijpmachines geslepen en geconditioneerd om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. 

Wanneer de kwaliteit van de te slijpen messen toereikend is wordt er met een kunst lederen beklede schijf geslepen. Dit in combinatie met een unieke slijppasta wordt het snijdgereedschap scherper dan ooit tevoren! Het mes en de hardheid van het staal bepalen met welke schijf en toerental geslepen wordt. In combinatie met slijppasta wordt het beste resultaat verkregen.

Bij de door de Hollandse SlijpService gebruikte technieken en materialen worden uw messen scherper dan u ooit gewend was. Uw messen zullen snijden zoals het behoort.
De Slijperij van de Hollandse Slijpservice worden aanbevolen door de fabrikanten, merken en importeurs van: Dovo, Dreizack - Wusthof, Herder, Joewell, Kai, Kyocera, Mundial, Nipponblades, Porsche, Solicut, Goldhamster, Tojiro, Wasa, Mundial, BS Solingen, WMF, etc.

Bij sommige slijperijen slijpt men messen op een slijpsteen. Op een slijpsteen loopt de wrijvingswarmte temperatuur snel op, waardoor het staal al snel een te hoge temperatuur krijgt. Door een te hoge temperatuur verdwijnt de hardheid uit het staal, met als gevolg dat de geslepen messen steeds sneller bot zullen worden.

Bij het slijpen van snijdgereedschappen is het belangrijk om de wrijvingswarmte te reduceren tijdens het slijpproces. Als snijdgereedschap opnieuw verhit wordt ontneemt dit proces de hardheid van uw snijdgereedschap.Hoe werkt het?

U levert uw messen/scharen bij Citroen & Limoen op de Kwartelenmarkt te Venlo in, en wederom binnen 5 werkdagen weer vlijmscherp afhalen. U rekent het bedrag af bij het afhalen van uw geslepen messen/scharen.
De messen/scharen worden eenmaal per maand bij ons op vrijdag opgehaald. De donderdag daarop kunt u uw gereedschappen weer afhalen. Voor grotere aantallen kunnen wij ook een tussentijdse zending regelen.
Uiteraard kunnen zakelijke klanten ook slijpwerk bij ons inleveren.

De messen/scharen kunt tot de volgende data bij ons inleveren.


Inlever- en ophaalkalender

Wegens bedrijfsbeeindiging zijn wij gestopt met de slijpservice.


Klik hier voor een overzicht van de tarieven.
 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Klantenservice

Citroen & Limoen

Contact

  • Telefoon: 06 27 18 46 08
  • Email: info@citroenenlimoen.nl
  • Winkel- en Afhaaladres :
  • Kwartelenmarkt 6a
  • 5911 HZ, Venlo
  • © 2014-2020 Citroen & Limoen