HSS Slijpservice
01214fe2d43c83c0688f1213b710ad7d.jpg
De allerscherpste messen.
S776WA1I10N109640vTsi9nk89X9d9F4.jpg
NIEUW! Katai messen
by Style de Vie
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Aanmelden

TERUGSTUREN

Is het ontvangen artikel niet wat je er van had verwacht?
 

Bestelde artikelen kan je na ontvangst binnen 14 dagen terugsturen. Voor de retourzending kan je gebruik maken van het retourformulier op de achterzijde van de adreslabel/pakbon. Vergeet niet om de retourzending voldoende te frankeren. Nadat de zending door ons is ontvangen, betalen we je het volledige bedrag terug inclusief de verzendkosten voor het terugsturen (let er hierbij op dat je alleen het laagste tarief vergoed krijgt).
 

Heb je een ander artikel ontvangen dan je had besteld?
Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op zodat we het probleem kunnen oplossen.
 

Is het artikel bij ontvangst beschadigd of heb je een klacht nadat je het artikel hebt gebruikt?
Helaas kan het voorkomen dat een artikel tijdens de verzending beschadigd raakt. Of dat je een klacht hebt omdat het artikel niet naar behoren werkt door bv. een fabricagefout. Wij verzoeken je om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Vanzelfsprekend zullen wij er alles aan doen om je klacht naar tevredenheid op te lossen.
 

Terugsturen
Het terugsturen van artikelen gaat bij Citroen & Limoen snel en eenvoudig. Het teruggestuurde artikel dient wel ongebruikt en onbeschadigd te zijn (dit geldt overigens niet in het geval van een klacht). Op de achterzijde van de adreslabel/pakbon vind je een retourbon met daarop het retouradres. Op de pakbon geef je aan welk(e) artikel(en) je wil retourneren. Vouw de pakbon/adreslabel met het retouradres naar boven, en steek hem in de documentenhoes op de verzenddoos. Verwijder de Post NL/TNT-sticker aan de buitenzijde van het pakket. 
Vergeet niet om je retourzending voldoende te frankeren.Bij afgifte van de retourzending op het postkantoor of bij een andere pakketbezorger ontvang je een verzendbewijs. Dit is het bewijs dat je je pakket naar ons hebt teruggestuurd, bewaar het dus goed! 
 

Hoe ontvang je je geld terug na een retourzending?
Je retourzending wordt bij ontvangst door ons gecontroleerd. Als je hebt betaald met iDeal wordt het totaalbedrag van de creditfactuur teruggestort op de bankrekening waarmee jouw betaling heeft plaatsvonden. Heb je contant betaald, dan vragen wij of het mogelijk is om je IBAN en BIC code aan ons door te geven zodat wij je terugbetaling vanuit een Nederlandse bank in orde kunnen maken. Hiervoor geldt een verwerkingstijd van vijf werkdagen.  Houd hierbij rekening met een totale verwerkingstijd van drie weken.
 

De klantenservice van Citroen & Limoen is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10:00 uur - 18:00. 
Vanuit Nederland telefoonnummer: 06 271 846 08
Je kan ons ook een e-mail sturen naar info@citroenenlimoen.nl.

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Klantenservice

Citroen & Limoen

Contact

  • Telefoon: 06 27 18 46 08
  • Email: info@citroenenlimoen.nl
  • Winkel- en Afhaaladres :
  • Kwartelenmarkt 6a
  • 5911 HZ, Venlo
  • © 2014-2020 Citroen & Limoen